BRAVO voor Provincie UTRECHT

BRAVO…….. een KRACHTIG automatisch berichtenverkeer met LV BGT

In opdracht van AGEL adviseurs en Provincie Utrecht verzorgt GeoBORG alle BGT mutaties naar de LV. De GeoBORG Cloud-omgeving is ingezet voor controles vooraf. Na akkoord gaan de mutaties met een druk op de knop richting LV.

Provincie Utrecht gebruikt GeoBORG voor BRAVO
GeoBORG voor BRAVO is aanvankelijk ontwikkeld om tegelijkertijd mutaties via ABV en handmatig aan BRAVO te kunnen aanbieden. BRAVO kent namelijk de restrictie dat mutatieberichten of via ABV of handmatig kunnen worden aangeboden, maar niet tegelijkertijd. Organisaties die bijvoorbeeld bulkmutaties door GeoBORG laten verzorgen maar zelf (via een andere BGT-applicatie) mutatieberichten genereren kunnen deze niet direct handmatig aan BRAVO aanbieden zolang ABV is geactiveerd. GeoBORG voor BRAVO biedt hier hulp en is inmiddels doorontwikkeld tot een BRAVO-vervangend berichtenportaal. Hiermee kan de Provincie Utrecht gegenereerde xml-berichten vanaf de eigen werkomgeving uploaden en direct verzenden aan BRAVO via het ABV-kanaal van GeoBORG. Provincie Utrecht kan zo de status van berichten bijhouden en tonen inclusief ontvangstbevestiging. Via een e-mail bericht wordt de Provincie Utrecht geattendeerd op binnenkomst van ABB-mutatieberichten waarbij het betreffende bericht direct wordt geselecteerd uit de totale berichtenlijst.

Recent heeft GeoBORG een drone in-meting (https://www.ageladviseurs.nl/drone-inwinning-bgt/) verwerkt als BGT en is dit na akkoord door de Provincie Utrecht in de LV verwerkt.

Een beetje hulp of meer……. voor informatie:

Noord Nederland
Zuid Nederland
 

Claudio Vinci
Sjoerd Trommelen
 

Tel: 06 21 32 35 23
Tel: 06 11 60 85 16
 

c.vinci@www.geoborg.nl
s.trommelen@www.geoborg.nl
 

Categorieën

Archief

Laatste reacties

  Contactinformatie

  GeoBORG b.v.
  Hoevestein 20b
  4903 SC OOSTERHOUT
  +31 (0)85 0580048
  admin@geoborg.nl
  www.geoborg.nl