De ‘Daphne Schippers’ van de BGT

Op 9 maart 2017 kregen De Hoeksche Waard gemeenten de oorkonde van het SVB-BGT voor het bereiken van een mijlpaal. Klik hier voor het volledige bericht.
Deze mijlpaal was de aansluiting op de LV-BGT die al in januari behaald was.

Dit succesvol traject was een goede samenwerking tussen SVB-BGT – AGEL adviseurs (GeoBORG), ISHW, Gemeenten Binnenmaas, Korendijk, Oud-Beijerland, Strijen en Cromstrijen en het SVHW.

De transitie is succesvol verlopen, waarbij AGEL adviseurs/GeoBORG ook voor het SVB-BGT de live gang heeft uitgevoerd. Adrie Noorlander van het SVB-BGT gaf tijdens de uitreiking van de oorkonde aan dat dit in ‘verbluffend tempo’ was gegaan.

Een unieke prestatie waarbij GeoBORG zich heeft bewezen.

Op dit moment worden meer dan 20.000 mutaties uit de mutatiesignalering verwerkt via automatisch berichtenverkeer. De verwachting is dat deze eind maart ook in de LV gemuteerd zijn. Daarnaast zijn er al BGT/BAG terrestrische mutaties uitgevoerd die ook aan het SVHW succesvol zijn geleverd.

Kortom, GeoBORG bewijst dat ze de ‘Daphne Schippers’ van de BGT zijn door de snelle live gang maar ook het direct starten van de BGT mutatiemetingen en karteringen.

Categorieën

Archief

Laatste reacties

  Contactinformatie

  GeoBORG b.v.
  Hoevestein 20b
  4903 SC OOSTERHOUT
  +31 (0)85 0580048
  admin@geoborg.nl
  www.geoborg.nl