HLT samen met GeoBORG

De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben op 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie. Ze gaan verder onder de naam HLT samen. Inventief, krachtig en verbindend zijn voor deze drie gemeenten de belangrijkste waarden. Deze waarden zijn uitstekende waarden die ook bij GeoBORG passen.

GeoBORG zowel software als dienstverlening
HLT samen heeft besloten om per 1 januari 2017 gebruik te maken van GeoBORG als ontzorgdienst. Dit betekent dat GeoBORG zowel de (terrestrische) bijhouding, koppeling met LV en automatische afhandelingen van berichten gaat verzorgen middels de GeoBORG software en dienstverlening. Tevens zullen ook BOR mutaties doorgevoerd worden en zal GeoBORG zorg dragen voor het BGT en BAG beheer.

Cloud voorziening
Het SVB-BGT zal haar werkzaamheden stoppen en kijkt met ons terug op een fijne samenwerking in zowel de transitie als bijhouding. HLT samen ziet de voordelen van de GeoBORG cloud voorziening door de uitrusting met een berichtenserver die het berichtenverkeer van en naar de LV geautomatiseerd afhandelt. Tevens is GeoBORG het aflever- en ophaalpunt voor inkomende en uitgaande BOR berichten.

Zaaksysteem
Het zaaksysteem van GeoBORG zorgt ervoor dat HLT samen regie kan blijven voeren op de bijhouding van de BGT en zelfstandig de administratieve wijziging kan doorvoeren. Tevens voldoet HLT samen aan de jaarlijks verplichte zelfevaluatie en is hiermee volledig geBORGd.

Landmeetkundige inwinning
GeoBORG maakt ook gebruik van innovatieve inwinningsmogelijkheden en gebruikt software als ondersteuning van het proces. Zo zijn de landmeters uitgerust met een online landmeet- zaaksysteem die rechtstreeks gekoppeld is met het GeoBORG zaaksysteem. Hierdoor heeft de bronhouder continu inzicht in het veldwerk en komt het niet voor verassingen te staan. Ook de inzet van drones behoort tot de mogelijkheden binnen de inwinning en heeft zich al bewezen voor de bijhouding van de BGT van Rotterdam.

Inventief, krachtig en verbindend
De kernwaarden van de drie gemeenten komen terug in GeoBORG.
Inventief: Als enige en eerste software- en dienstverlening van BGT in de cloud.
Krachtig: Data altijd actueel en op orde, eenmalige inwinning – meervoudig gebruik, regie op gehele proces door zaakgericht te werken.
Verbindend: Drie organisaties, AGEL adviseurs, MUG ingenieursbureau en HawarIT, die hun kennis en ervaring bundelen in GeoBORG.

Categorieën

Archief

Laatste reacties

  Contactinformatie

  GeoBORG b.v.
  Hoevestein 20b
  4903 SC OOSTERHOUT
  +31 (0)85 0580048
  admin@geoborg.nl
  www.geoborg.nl