Oprichting GeoBORG b.v. een feit

Al geruime tijd heeft GeoBORG een unieke positie in de markt. Vanaf nu is de oprichting van de GeoBORG b.v. echt een voldongen feit. GeoBORG b.v. is een samenwerking van AGEL adviseurs,
MUG ingenieursbureau en HawarIT op het gebied van basisregistratie projecten.
Gezamenlijk hebben deze bedrijven de afgelopen jaren samengewerkt op het gebied van de BGT en BAG (BAG beheer, inwinnen, transitie, beheer, ICT, koppelingen). Wij hebben deze ervaring en visie omgezet in de nieuwe b.v. GeoBORG. GeoBORG is in de basis een ontzorgdienst met veel mogelijkheden, waarvan een eerste groep bronhouders inmiddels gebruik maakt.

De komende tijd zullen we ons (nog) actiever profileren in de markt en laten zien dat met GeoBORG een service in huis kan worden gehaald die breed ontzorgt en ook echt werkt!
Om dit nog meer kracht bij te zetten zijn wij tevens erg verheugd te kunnen melden dat wij een nieuwe collega hebben die voor GeoBORG de sales gaat versterken, namelijk Claudio Vinci  (c.vinci@www.geoborg.nl / 06-21323523).
Claudio, die de laatste jaren een vergelijkbare functie heeft gehad bij Vicrea Solutions en andere bedrijven, heeft veel ervaring in de overheidsmarkt en de basisregistraties en is een welkome aanvulling op het GeoBORG team.

Samen zijn wij zeer gemotiveerd om van GeoBORG een succes te maken. U hoort van ons!

Categorie├źn

Archief

Laatste reacties

  Contactinformatie

  GeoBORG b.v.
  Hoevestein 20b
  4903 SC OOSTERHOUT
  +31 (0)85 0580048
  admin@geoborg.nl
  www.geoborg.nl