Uitnodiging kennissessie GeoBORG

Inmiddels zijn veel bronhouders bezig met de afronding van de transitie naar de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Deze transitie is voor velen tot op heden een zeer ingrijpend project, met een grote impact op de organisatie. Dit zal in de beheerfase niet anders zijn. Er moet nog worden geïnvesteerd in BGT beheersoftware, verbindingen met de Landelijke Voorziening moeten worden gemaakt, personeel moet worden opgeleid en inwinningsprocessen moeten worden opgestart, etc… Of misschien zit u hier midden in.
Wanneer u als bronhouder (nog) niet bent voorbereid op de veranderingen in de werkprocessen, kan de situatie ontstaan dat de volle potentie van de BGT niet wordt benut.

GeoBORG is een oplossing.
GeoBORG is een op gecertificeerde software gebaseerde BGT beheer-dienst, waarmee aan alle verplich-tingen rond het beheer van de BGT effectief kan worden voldaan. Volledig in de cloud. GeoBORG is de verbinding tussen de bronhouder en de Landelijke Voorziening en ontzorgt volledig bij het verwerken van mutaties, het afhandelen van het berichten-verkeer en het verwerken van ingewonnen landmeetkundige / fotogramme-trische BGT-gegevens, etc..

 

Graag nodigen wij, de leveranciers van GeoBORG, u uit op één van onze kennissessies om kennis te maken met GeoBORG. U maakt dan kort en bondig kennis met GeoBORG en ziet u mogelijk ook de voordelen voor uw eigen organisatie. U bent welkom om op één van onderstaande datums op genoemde locaties;

20 april van 14.00-16.00 uur; Fryslân House te Amsterdam
11 mei van 14.00-16.00 uur; Kantoor MUG Ingenieursbureau Leek
12 mei van 14.00-16.00 uur; Kantoor AGEL adviseurs te Oosterhout

Interesse?
Aanmelden kan via info@geoBORG.nl.

Categorieën

Archief

Laatste reacties

  Contactinformatie

  GeoBORG b.v.
  Hoevestein 20b
  4903 SC OOSTERHOUT
  +31 (0)85 0580048
  admin@geoborg.nl
  www.geoborg.nl